Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

AstroArtFinland
Y-tunnus: 3159023-4
osoite: Sinirinnakatu 18, 50190 Mikkeli
p. +358442778923
sähköposti: info@astroart-store.com

Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Jukka Paavilainen
+359442778923
jukkapaavilainen87@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu, joka perustuu rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän väliseen asiakassuhteeseen. Kerättyjä henkilötietoja käytetään yksilöimään käyttäjä sivustolla mm. verkkokaupan asiakkuutta varten. Lisäksi palvelu voi lähettää tiedotteita asiakkailleen.

Klarna

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Tämä sivusto käyttää mm. seuraavanlaisia tietoja evästeissä

  • käyttäjän IP-osoite
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut
  • ostoskorin sisältö
  • valittu kieliversio

Lisätietoja evästeistä löytyy mm. Viestintäviraston sivuilta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittävät tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään. Tiedonkeruu tapahtuu sivustolle tai verkkokauppaan rekisteröityessä. Lisäksi kerätään tietoa ostetuista tuotteista, kirjoitetuista kommenteista ja palvelussa käyttäytymisestä.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Henkilötietojen suojaus

Sivuston palvelin on SSL-suojattu ja henkilötiedot on tallennettu salattuun tietokantaan.

Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään niin kauan, kun käyttäjätili on rekisteröity palveluun. Jos käyttäjä poistaa tilinsä, anonymisoidaan kerätyt tiedot niin, että kaikki yksilöivät tunnistetiedot, kuten nimet, osoitteet ja puhelinnumerot poistetaan.

Profilointi

Tietoa aiemmin ostetuista tuotteista tai sivustolla/palvelussa käyttäytymisestä voidaan käyttää lähteenä, kun käyttäjälle tarjotaan lisäpalveluja.

Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot korjataan.
  • Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

Oikeus tietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista seuraavissa tapauksissa:

  • Henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty
  • Henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä seuraavissa tapauksissa:

  • Rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden
  • Käsittely on lainvastaista, ja rekisteröity vastustaa henkilötietojensa poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista
  • Rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn alkuperäisiin tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Vastustamisoikeus

  • Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä.
  • Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä rekisteröidyn henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Oikeus olla joutumatta automatisoitujen päätösten kohteeksi

  • Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi.
  • Edellä olevaa ei sovelleta, jos päätös on välttämätön rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten tai perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat ja hänen itse toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

  • Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Palvelun käyttäjällä on oikeus saattaa asiasi valvontaviranomaisen käsiteltäväksi, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä.

Yhteydenotot

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteeseen jukkapaavilainen87@gmail.com tai postitse osoitteeseen Sinirinnankatu 18, 50190 Mikkeli .

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot
Nämä ehdot ovat voimassa 7.11.2020 alkaen.

Yhteystiedot
Astro Art Finland
Sinirinnnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
SUOMI

Puhelin: +358442778923

Sähköposti: info@astroart-store.com

ALV-numero: FI32234856

Tuotteita myydään yli 18-vuotiaille yksityisasiakkaille. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat voivat muuttua.

Tilaus

Verkkokaupan tuotteet tilataan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla verkkokassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilausprosessin aikana kerättyjä yhteystietoja käytetään vain tilauksen toimittamiseen, ellei toisin mainita.

Tilauksen yhteydessä sinun tulee hyväksyä sovellettavat ehdot.


Maksu ja maksutavat

Käytetty maksupalveluntarjoaja on Klarna Checkout. Maksutapoja ovat lasku, osamaksu, korttimaksu ja verkkopankkimaksu. Täyttämällä henkilötietosi kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma) ehdot. Napsauttamalla "osta" hyväksyt Astro Art Storen ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme välittömästi tilausvahvistuksen, joka sisältää tilaustietosi. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tallenna tilausvahvistus, jos haluat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmista, että sinulla on asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla käsittelyn helpottamiseksi.

Varmista aina, että paketin sisältö vastaa meiltä saamaasi tilausvahvistusta. Voit käyttää seuraavia tietoja ottaaksesi yhteyttä asiakaspalveluumme:

Astro Art Finland
Sinirinnnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
SUOMI
Puhelin: +358442778923
Sähköposti: info@astroart-store.com
ALV-numero: FI32234856

Toimitustavat ja maksut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Näytämme ostoskorissa arvion toimituskuluista. Tarkat toimituskulut tulevat näkyviin, kun olet valinnut tilauksesi maksutavan ja toimitustavan.

Saatavilla olevat toimitustavat vaihtelevat tuotteiden ja ostoskorissa olevien tuotteiden kokonaispainon mukaan.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme vaihtelevat tuotteen ja valitun toimitustavan mukaan. Poikkeukset toimitusajoista on ilmoitettu. Ilmoitamme viivästyksistä välittömästi tilauksen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä vahingoista. Poikkeuksellisista toimitusajoista tiedotamme nettisivuilla.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 1 vuoden valmistajan takuu. Takuuasiat voidaan hoitaa joko suoraan valmistajan kanssa tai Astro Art Storessa.

Takuu ei koske vikoja, jotka johtuvat:

a) virheellinen huolto, puutteellinen huolto tai kalibroinnin puute

b) ohjelmistot, osat tai laitteet, joita Astro Art Store ei toimita

c) tuotteen luvaton muuttaminen tai väärinkäyttö

Palautusehdot

Sinulla on oikeus irtisanoa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Tämän sopimuksen irtisanomisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi viimeisen toimituksen. Jos tuote ladataan, tämän sopimuksen irtisanomisen määräaika on 14 päivää tuotteen lataamisesta.

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun tulee lähettää meille selkeä ilmoitus päätöksestäsi (esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse). Voit myös käyttää tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta se ei ole pakollinen. Jotta voit vedota peruuttamisoikeuteen, sinun on lähetettävä ilmoitus ennen 14 päivän määräajan umpeutumista.

Käytä seuraavia yhteystietoja lähettääksesi viestin:
Astro Art Finland
Sinirinnnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
SUOMI
Puhelin: +358442778923
Sähköposti: info@astroart-store.com

Ehdot peruutetun tilauksen yhteydessä

Jos päätät irtisanoa tämän sopimuksen, palautamme maksusi kokonaisuudessaan, mukaan lukien toimituskulut (vain halvimman saatavilla olevan toimitustavan summa). Maksu palautetaan viipymättä ja 14 päivän kuluessa peruutusvahvistuksen vastaanottamisesta.

Tavaran palautuksen toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla. Tavarat tulee palauttaa Astro Art Finlandin osoitteeseen käyttäen samaa toimitustapaa kuin ne on toimitettu asiakkaalle.

Palautamme rahat samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksu, elleivät molemmat osapuolet toisin sovi. Rahat palautetaan siten, että et saa ylimääräisiä kuluja.

Sinun tulee palauttaa tuotteet viipymättä ja 7 päivän kuluessa peruutusvahvistuksen vastaanottamisesta. Määräaika katsotaan noudatetuksi, jos palautat tavarat ennen 7 päivän määräaikaa.

Olet vastuussa vain sellaisista tavaroiden poistoista, jotka eivät johdu käsittelystä, joka on tarpeen tuotteen toimintojen testaamiseksi, käsittelyn