Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

AstroArtFinland
Y-tunnus: 3159023-4
osoite: Sinirinnakatu 18, 50190 Mikkeli
p. +358442778923
sähköposti: info@astroart-store.com

Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Jukka Paavilainen
+359442778923
jukkapaavilainen87@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu, joka perustuu rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän väliseen asiakassuhteeseen. Kerättyjä henkilötietoja käytetään yksilöimään käyttäjä sivustolla mm. verkkokaupan asiakkuutta varten. Lisäksi palvelu voi lähettää tiedotteita asiakkailleen.

Klarna

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Tämä sivusto käyttää mm. seuraavanlaisia tietoja evästeissä

  • käyttäjän IP-osoite
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut
  • ostoskorin sisältö
  • valittu kieliversio

Lisätietoja evästeistä löytyy mm. Viestintäviraston sivuilta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittävät tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään. Tiedonkeruu tapahtuu sivustolle tai verkkokauppaan rekisteröityessä. Lisäksi kerätään tietoa ostetuista tuotteista, kirjoitetuista kommenteista ja palvelussa käyttäytymisestä.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Henkilötietojen suojaus

Sivuston palvelin on SSL-suojattu ja henkilötiedot on tallennettu salattuun tietokantaan.

Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään niin kauan, kun käyttäjätili on rekisteröity palveluun. Jos käyttäjä poistaa tilinsä, anonymisoidaan kerätyt tiedot niin, että kaikki yksilöivät tunnistetiedot, kuten nimet, osoitteet ja puhelinnumerot poistetaan.

Profilointi

Tietoa aiemmin ostetuista tuotteista tai sivustolla/palvelussa käyttäytymisestä voidaan käyttää lähteenä, kun käyttäjälle tarjotaan lisäpalveluja.

Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot korjataan.
  • Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

Oikeus tietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista seuraavissa tapauksissa:

  • Henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty
  • Henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä seuraavissa tapauksissa:

  • Rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden
  • Käsittely on lainvastaista, ja rekisteröity vastustaa henkilötietojensa poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista
  • Rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn alkuperäisiin tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Vastustamisoikeus

  • Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä.
  • Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä rekisteröidyn henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Oikeus olla joutumatta automatisoitujen päätösten kohteeksi

  • Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi.
  • Edellä olevaa ei sovelleta, jos päätös on välttämätön rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten tai perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat ja hänen itse toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

  • Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Palvelun käyttäjällä on oikeus saattaa asiasi valvontaviranomaisen käsiteltäväksi, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä.

Yhteydenotot

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteeseen jukkapaavilainen87@gmail.com tai postitse osoitteeseen Sinirinnankatu 18, 50190 Mikkeli .

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

These terms and conditions are valid from November 7th, 2020.

Contact information

Astro Art Finland
Sinirinnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
FINLAND

Telephone: +358442778923
Email: info@astroart-store.com
VAT Number: FI32234856

Products are sold for private customers over 18 years of age. Prices include VAT. The prices are subject to change.

Ordering

Products on the online store are ordered by adding them to the shopping cart and by paying them with an online checkout service. All customer information is handled confidentially. Contact information collected during the order process is only used for the delivery of the order, unless otherwise stated. When placing an order you are required to accept the terms and conditions.

Payment and payment methods

The online checkout service in use is Paytrail. The payment methods are invoice, installment payment, card payment and payment via online bank.

By filling your personal information at the checkout you accept the terms and conditions of Paytrail Oyj
(Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä). By clicking "buy" you accept the terms and conditions of Astro Art Store.

Order and payment confirmation

After we have received your order we will immediately send you an order confirmation that contains your order information. Always check the content of the order confirmation. If you have questions regarding your order, contact our customer service immediately. Keep the order confirmation in case you need to contact our customer service. Make sure that you have your customer number and order number available when contacting our customer service. Always make sure that the package contents matches the order confirmation.

You can use the following information to contact our customer service:

Astro Art Finland
Sinirinnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
FINLAND

Telephone: +358442778923
Email: info@astroart-store.com
VAT Number: FI32234856

Shipping methods and fees

Shipping fees include shipping and packaging fees. We will present an estimate of the shipping fees in the shopping cart. The exact shipping fees are visible when you have chosen your preferred payment method and shipping method for your order. The available shipping methods vary depending on the products and the combined weight of the products in the shopping cart. 

Delivery time

Our most common delivery times to Finland vary depending on the product and delivery method in question. Exceptions to delivery times are stated. We will notify you about the possible delays right after your order.

We are not responsible for delays caused by force majeure or indirect losses caused by delays. The online store will inform about exceptional delivery times on the website.

Warranty

All of our products have at least a 1-year warranty by the manufacturer. Warranty-related issues can be dealt either directly with the manufacturer or with Astro Art Store. 

Warranty does not apply to faults that have been caused by:

a) incorrect maintenance, lack of maintenance, or lack of calibration

b) software, parts, or equipment that have not been delivered by Astro Art Store

c) unauthorized modifications or misuse of the product

Return conditions

You have the right to cancel this agreement within 14 days without declaring the reason. The deadline for canceling this agreement ends 14 days after you have received the last shipment of your order. If the product is downloaded, the deadline for canceling this agreement is 14 days after you have downloaded the product.

To use your right to cancel, you need to send us an unambiguous notification of your decision (for example by phone or by email). You can also use our printable return form, but it is not required. To comply with the 14-day deadline you need to send the notification before the deadline.

Use the following contact information to send the notification:

Astro Art Finland
Sinirinnankatu 18
FI-50190 Mikkeli
FINLAND

Telephone: +358442778923
Email: info@astroart-store.com
VAT Number: FI32234856

Effects of canceling your order

If you decide to cancel this agreement, we will return your payment in full, including the shipping costs (only the amount of the cheapest available shipping method). The payment will be returned without a delay, and within 14 days after you have received the cancellation confirmation.

Return fees are on the responsibility of the customer. The items must be returned to the address of Astro Art Finland with the same method as they have been delivered to the customer. 

We will return the payment by using the same payment method as the original payment, unless both parties agree otherwise. The payment is returned in a way that the you will not get any extra fees.

You must send the items back without a delay and within 7 days of receiving the cancellation confirmation. The deadline has been complied with, if you send the items back before the 7-day deadline.

You are only responsible for such decrease in value of the items that is not caused by handling that necessary to test for operation, features, or functionality of the items.

Unredeemed package

Failure to redeem your delivery is not the same as returning or canceling your order. We will charge a fee for unredeemed orders that have not been canceled according to return conditions.

Problematic situations

If the item has been lost or damaged during delivery or it does not correspond to your order, you need to use our contact information to inform us within 14 days by mail, email or by phone. The contact information can be found in "Return conditions". If the package has clearly been damaged during shipping, you need to inform the delivery company immediately.